- Spa belevingen

Spa Belevingen

Wilt u eens uw voeten laten verwennen, dit kan nu ook bij Andrea’s Voetzorg.

U kunt zelf uw pedicure behandeling uitbreiden met spa belevingen.

U heeft de keuze uit:
-Scrub
-Masker
-Mini Chinese Voetreflex

Scrub

Deze scrub op basis van Aloë Vera en Kokos. Een tropisch genot voor de voeten! Deze zachte voeten-scrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Tegelijkertijd stimuleert de scrub de bloedsomloop en verzorgt het uw voeten. Daarnaast maakt het de huid zijdezacht door het verrijkte kokosmengsel te combineren met pure Aloë Vera. Dankzij dit unieke mengsel voelt deze scrub zacht aan en uw huid volledig wordt gehydrateerd. 

Masker

Masker van PuurVera is een masker op basis van Aloë Vera, Honing en Kaneel. Dit masker werkt kalmerend en ontspannend, terwijl het de huid herstelt op de plekjes waar het nodig is. 

Mini Chinese Voetreflex

Deze Mini Chinese Voetreflex van onderbenen en voeten zorgt voor een heerlijke ontspanning voor het hele lichaam. Bij Chinese Voetreflex wordt gebruik gemaakt van een zodanige techniek, dat het hele l

De spa belevingen zijn een uitbreiding op uw pedicure behandeling.

U kunt net zoveel spa-belevingen kiezen als u wilt, bijvoorbeeld én scrub én een Mini Chinese Voetreflex, of een voetbad en masker.  Maak er een mooie spa-beleving

Stapelkorting

Kiest u voor meerdere belevingen, dan komt u in aanmerking voor stapelkorting.

2 belevingen     1 euro korting
3 belevingen     2 euro korting
4 belevingen     3 euro korting

Wilt u alleen nagels knippen en 3 spa belevingen ( voetbad, scrub en masker) kies dan voor de verwen pedicure behandeling.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op.